Jakuzzi és Szauna használati útmutató

4 SZEMÉLYES JAKUZZI HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL! FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

1. Használat előtt, a tetőn levő karra hajtsa rá a tető lépcső felöli részét, majd a kar mozgatásával kell az egész tetőt hátra tolni, melyet egy ember is könnyen megcsinálhat. Az idegen anyagok, és egyéb szennyeződések bekerülését a medence térbe, amennyiben sok szennyeződés kerül a jakuzziba fertőzés veszély lép fel! A szennyezett jakuzzi vizét csak víz cserével lehet helyrehozni, ami költséges és időigényes, és addig a jakuzzi használatát fel kell függeszteni.

2. Legyen elővigyázatos a be- és kiszállásnál! Kapcsolja ki a masszázsfunkciókat, mielőtt beszáll, hogy lássa hova lép!

3. Ne használjon elektromos berendezést a medence 1,5 méteres körzetében.

4. A jakuzzi bekapcsolása a „Jet” gombbal történik, más gombot ne használjon. Ne üljön a vízszűrő nyílás, a szkimmer elé, vagy fölé, mivel ez gátolja a víz keringését és személyi sérülést okozhat!

5. Gyerekek 12 év alatt ne használják, idősebbek is csak felnőtt gondos felügyelete mellett, rövid ideig használhatják a medencét!

6. A meleg vízre érzékenyek csak rövidebb ideig használják a medencét, a hosszabb fürdőzés a magas hőfok miatt káros lehet az egészségre!

7. Az eszméletvesztés és esetleges fulladás elkerülése végett ne használjon kábítószert és ne igyon alkoholt fürdőzés előtt és közben!

8. Ezt a készüléket nem szánták csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességű, illetve tapasztalattal vagy ismerettel nem rendelkező személyek általi használatra, kivéve ha olyan személy felügyeli vagy tájékoztatja őket a készülék használatát illetően, aki egyben felelős a biztonságukért.

9. Ha a medence használaton kívül van, akkor a biztonsági thermo tető mindig legyen lezárva!

10. Az okozott kárért, anyagi felelősséggel tartoznak a használók.

Kérem a fentiek szigorú betartását!
Biztonságos fürdőzést kívánunk!

4 SZEMÉLYES SZAUNA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

1. A két-két személyes szauna külön működtető. A jobb oldali rész 30 percre, a bal oldali rész 20 percre van beállítva.

2. A szaunákat a panelen levő jobb oldali gomb háromszori benyomásával lehet indítani, 60 másodperces késleltetéssel.

3. A kapcsolókkal lehet a világítást és a lábrészt bekapcsolni. Azok, akiknek a lába visszeres, nem javasolt az alsó rész bekapcsolása.

4. A szaunát idő előtt kikapcsolni csak a 60 másodperc késleltetett indítás lejártát követően, a jobb oldali gomb hosszas lenyomásával lehet.

5. Az okozott kárért, anyagi felelősséggel tartoznak a használók.

Kellemes szaunást kívánunk!

SZACSER Vendégház