Apartmanjaink és Szobáink

Két apartman egyben,
vagy külön-külön…

A Szacser Vendégházban két különböző méretű apartman került kialakításra, melyek azonban átjárhatók. A vendégház az elmúlt két évben teljes felújításon esett át. A vendégházat folyamatosan ózongenerátorral, vegyszermentesen fertőtlenítjük, tisztítjuk.

APARTMANOK

4 fős földszinti apartman

A földszinten 2 hálószoba, konyha-étkezővel, WC fürdővel, önálló WC és került kialakításra. A konyha jól felszerelt. Az apartman fűthető, így kora tavasztól késő őszig áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanban egy széf a vendégek értékeinek biztonsága érdekében elhelyezésre került. Az apartman 80 nm-es, melyben minőségi bútorok és berendezések szolgálják a vendégek kényelmét. A vendégek részére önálló terasz is rendelkezésre áll.

12 fős emeleti apartman

Az emelet/tetőtérben 6 hálószoba, 2 WC fürdővel, 1 önálló WC , konyha, előtér került kialakításra. A szobákban minőségi ágyak és minőségi matracok szolgálják a vendégek kényelmét. A konyha jól felszerelt. Ebben az apartmanban 7 légkondicionáló került beszerelésre, melyek egymástól függetlenül használhatók. A 6 hálószoba mindegyikében széf került beépítésre a vendégek értékeinek megőrzése érdekében. Az apartman területe 160 nm. A vendégek részére önálló 12 személyes fedett kiülő, sütési-bográcsozási lehetőséggel is rendelkezésre áll.

Teljes ház, -kedvezménnyel
Nagyobb társasággal érkezne? Bérelje ki a teljes vendégházat egyben és 5% kedvezményt adunk. 16 főig ideális.
…HOGY MIÉRT PONT BADACSONY?
Fenséges borok, remek programok, csodálatos Balaton, és még sok minden más…