Szacser Vendégház házirendje

Érvényes mindkét apartman tekintetében.

Internet azonosító hely: Szacser vendégház, WIFI kód: szacser666

Tisztelt Vendégeink!
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.

1.) Az apartman az érkezés napján 15 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a vendégek rendelkezésére. A szállás elfoglalásakor a bejelentkezési lapot azonnal ki kell tölteni, alá kell írni és lefotózva e-mail-ben a szacser@gmail.com-ra elküldeni.
2.) Az apartmant a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal, jelezze a megadott telefonszámon, hogy a problémát orvosolni tudjuk, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
3.) A kaput, a bejárati ajtót és az udvaron elhelyezett gépjárműveket – biztonságuk érdekében- zárják, az apartmanban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
4.) A szálláshely külső és belső egységeiben kizárólag a fizetett személyek tartózkodhatnak, a hatóságok által történő folyamatos ellenőrzések miatt és a bírságok elkerülése érdekében.
5.) Tájékoztatjuk a vendégeinket, hogy a vagyonbiztonság érdekében a vendégház kertje kamerarendszerrel ellátott, melyet a vendégek a szálláshely bejelentéssel tudomásul vesznek.
6.) A vendégház területén folyamatban van a wellness részlet kialakítása. A kialakított wellness részleget (infraszauna, jacuzzi) a vendégek kizárólag saját felelősségükre használhatják. A jacuzzi használata során, kérjük, a víz tisztaságára ügyeljenek, ne öntsenek italokat a vízbe, mert a plusz vízcsere árát jogosult a szállásadó a vendégtől követelni.
7.) Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét, a rácson való szennyeződés eltávolítására és a parázs leöntésére.
8.) A vendégek a szálláshelyet tiszta, kitakarított állapotban veszik át, felelősek a szálláshelyen való tartózkodás alatt a szálláshely tisztaságáért, a tulajdonos nem köteles a vendég tartózkodása alatt a szállást takarítani, sem a szemétkosarat kiüríteni. Az udvaron elhelyezett szemétkonténer a vendégek rendelkezésére áll.
9.) Az apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére, a mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobában ne étkezzenek, ezt csak a konyhában-étkezőben tegyék. Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket. Mosogatószer, tisztítószer, egyéb higiéniai kellékeket biztosítunk ingyen.
10.) Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).
11.) A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
12.) A szálláshely háziállatokat nem fogad az udvaron sem, ez esetleges többi vendéget érő kellemetlenségek (allergia) elkerülése érdekében.
13.) Az apartman teljes területe nemdohányzó, dohányzásra csak a szabadban van lehetőségük, azonban kérjük, a csikket ne dobálják el, azt az arra kijelölt tárolóba tegyék.
14.) Nem engedélyezett a szállásra bevinni fegyvert, könnyen gyúlékony anyagot és robbanóanyagot, veszélyes hulladékot illetve, olyan anyagot, aminek erős és kellemetlen szaga van.
15.) A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni annak szálláshelyére. Kivételt képeznek azok az esetek, melyekben elkerülhetetlen a tulajdonos belépése biztonsági okok vagy anyagi károk elkerülése miatt. Ebben az esetben köteles erről a vendéget értesíteni.
16.) Az emeleti apartman minden szobája légkondicionálóval ellátott, kérjük a szellőztetést rovarhálóval ellátott nyílászárókon szíveskedjenek megoldani a kellemetlenség elkerülése érdekében. A klímák nem kapcsolódnak le automatikusan, ezért kérjük, hogy a jó gazda gondosságával kapcsolják ki-be, és határozzák meg az Önöknek ideális hőfokot. Ha az ablak nyitva van, illetve ha a szálláshelyet elhagyják, a klímát kapcsolják ki! Köszönjük!
17.) A szálláshelyen más vendégekre figyelemmel kérjük reggel 8 előtt és este 22 óra után olyan hangszintet használjanak, amelyet Önök is el tudnak viselni.
18.) Az apartmanból való távozáskor kérjük, győződjön meg, hogy a villany, légkondicionálók lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.
19.) A vendég, felelős a saját viselkedéséért a házban, és annak környékén, és az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
20.) A vendég a vendégház berendezéseit és egyéb szolgáltatásait rendeltetésszerűen, saját egészségi, fizikai, mentális állapotának tudatában és ismeretében használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű használatból, igénybevételtől eredő károkért való felelősségét a szállásadó kizárja.
21.) A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja szállásdíj visszatérítése nélkül.
22.) Bármilyen problémájuk adódik, kérjük, haladéktalanul jelezzék az alábbi telefonszámokon, hogy a mielőbb orvosoljuk azt. Utólagos reklamációt nem fogadunk el.

Jó és tartalmas pihenést kívánunk!

SZACSER VENDÉGHÁZ
Elérhetőségeink:
06-30-816-3076
06-30-816-3075

FONTOS ELÉRHETŐSÉGEK
Tourinform Iroda: Badacsony, Park u. 6. Tel./Fax: 87/431-046
Griff Gyógyszertár: Badacsonytomaj, Hősök tere 5.Tel.: 87/ 471-012
Háziorvosi ellátás: Badacsonytomaj, Kert u. 32. Tel.: 87/471-123,
Ügyelet: Tapolca Kórház Tel.: 87/411-655
Rendőrség: 87/464-250; 87/412-322
Szolgálatot teljesítő rendőr: 06-30-600-4615