Házirend

Érvényes mindkét apartman tekintetében.

Internet azonosító hely: MW40V-6C1A, WIFI kód: 99268641

Hogy biztosítsuk Önöknek a kellemes nyaralást, és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk megismertetni a házirendünkkel.

1.) A szállást a foglalás napján 15.00-tól este 20.00 óráig lehet elfoglalni. A szállás elfoglalásakor a bejelentkezési lapot azonnal ki kell tölteni, és alá kell írni.
2.) A szállás minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat rögtön érkezéskor hozzák tudomásunkra, hogy a problémát orvosolni tudjuk.
3.) A kaput, a bejárati ajtót és az udvaron elhelyezett gépjárműveket – biztonságuk érdekében- zárják, az apartmanban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
4.) A szálláshely külső és belső egységeiben kizárólag a fizetett személyek tartózkodhatnak, a hatóságok által történő folyamatos ellenőrzések miatt és a bírságok elkerülése érdekében.
5.) Azok a vendégek, akik szándékosan vagy véletlenül kárt okoznak a vagyonban, kötelesek a teljes kár összegét megtéríteni.
6.) A szálláshely háziállatokat nem fogad az udvaron sem, ez esetleges többi vendéget érő kellemetlenségek elkerülése érdekében.
7.) Az apartman teljes területe nemdohányzó, dohányzásra csak a szabadban van lehetőségük, azonban kérjük, a csikket ne dobálják el, azt az arra kijelölt tárolóba tegyék.
8.) Nem engedélyezett a szállásra bevinni fegyvert, könnyen gyúlékony anyagot és robbanóanyagot, veszélyes hulladékot illetve, olyan anyagot, aminek erős és kellemetlen szaga van.
9.) Az utazás napján a szálláshely 10 óráig áll a vendégeink rendelkezésére.
10.) A vendégek felelősek a szálláshelyen való tartózkodás alatt a szálláshely tisztaságáért, a tulajdonos nem köteles a vendég tartózkodása alatt a szállást takarítani, sem a szemétkosarat kiüríteni. Az udvaron elhelyezett kuka, esetleges plusz szemetes zsák a vendégek rendelkezésére áll.
11.) A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni annak szálláshelyére. Kivételt képeznek azok az esetek, melyekben elkerülhetetlen a tulajdonos belépése biztonsági okok vagy anyagi károk elkerülése miatt. Ebben az esetben köteles erről a vendéget értesíteni.
12.) Az emeleti apartman minden szobája légkondicionálóval ellátott, kérjük a szellőztetést rovarhálóval ellátott nyílászárókon szíveskedjenek megoldani a kellemetlenség elkerülése érdekében. A klímák nem kapcsolódnak le automatikusan kérjük, hogy a jó gazda gondosságával kapcsolják ki-be, és határozzák meg az Önöknek ideális hőfokot. Ha az ablak nyitva van, illetve ha a szálláshelyet elhagyják, a klímát kapcsolják ki! Köszönjük!
13.) A szálláshelyen más vendégekre figyelemmel kérjük reggel 8 előtt és este 22 óra után olyan hangszintet használjanak, amelyet Önök is el tudnak viselni.
14.) Bármilyen problémájuk adódik kérjük, haladéktalanul jelezzék az alábbi telefonszámokon, hogy a mielőbb orvosoljuk azt. Utólagos reklamációt nem fogadunk el.

Jó és tartalmas pihenést kívánunk!

SZACSER VENDÉGHÁZ
Elérhetőségeink: 06-30-8163076
szacser@gmail.com; info@dronodi.hu