Szacser Vendégház házirendje

Érvényes mindkét apartman tekintetében.

Internet azonosító hely: Szacser vendégház, WIFI kód: szacser666

Tisztelt Vendégeink!
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.

1. Az apartman az érkezés napján 15 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a vendégek rendelkezésére. A szálláshelyet kizárólag akkor lehet elfoglalni, ha a vendégek a bejelentő lapot előzetesen minden személyre vonatkozóan a szacser@gmail.com címre elküldik.
2. Az apartmant a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal, azonnal jelezze a megadott telefonszámon, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
3. A kaput, a bejárati ajtót és az udvaron elhelyezett gépjárműveket – biztonságuk érdekében- zárják, az apartmanban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
4. A szálláshely külső és belső egységeiben kizárólag a fizetett személyek tartózkodhatnak.
5. Tájékoztatjuk a vendégeinket, hogy a vagyonbiztonság érdekében a vendégház kertje kamerarendszerrel ellátott, melyet a vendégek az adataik megadásával tudomásul vesznek.
6. A vendégház területén kialakított wellness részleget (infraszauna, jakuzzi) a vendégek kizárólag saját felelősségükre használhatják az útmutatásnak megfelelően.
7. Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. Kérjük a Vendégeket a szemét, a rácson való szennyeződés eltávolítására és a parázs leöntésére. Szintenként egy-egy tűzoltó készülék, míg az udvaron egy oltókészülék van.
8. Felhívjuk figyelmüket, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).
9. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
10. A szálláshely háziállatokat nem fogad az udvaron sem!
11. Az apartman teljes területe nemdohányzó, dohányzásra csak a szabadban van lehetőségük, azonban kérjük, a csikket ne dobálják el, azt az arra kijelölt tárolóba tegyék.
12. A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni annak szálláshelyére. Kivételt képeznek azok az esetek, melyekben elkerülhetetlen a tulajdonos belépése biztonsági okok vagy anyagi károk elkerülése miatt. Ebben az esetben köteles erről a vendéget értesíteni.
13. Az emeleti apartman minden szobája légkondicionálóval ellátott. A klímák nem kapcsolódnak le automatikusan, ezért kérjük, hogy a jó gazda gondosságával kapcsolják ki-be, és határozzák meg az Önöknek ideális hőfokot.
14. A szálláshelyen más vendégekre figyelemmel kérjük reggel 8 előtt és este 22 óra után olyan hangszintet használjanak, amelyet más által használtan Önök is el tudnak viselni.
15. Az apartmanból való távozáskor, kérjük győződjön meg, hogy a villany, légkondicionálók lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.
16. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban, és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
17. A vendég a vendégház berendezéseit és egyéb szolgáltatásait rendeltetésszerűen, saját egészségi, fizikai, mentális állapotának tudatában és ismeretében használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű használatból, igénybevételtől eredő károkért való felelősségét a szállásadó kizárja.
18. A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja szállásdíj visszatérítése nélkül.
19. Bármilyen problémájuk adódna, kérjük, haladéktalanul jelezzék az alábbi telefonszámokon, hogy a mielőbb orvosoljuk azt. Utólagos reklamációt nem fogadunk el.

Jó és tartalmas pihenést kívánunk!

SZACSER VENDÉGHÁZ
Elérhetőségeink:
06-30-816-3076
06-30-816-3075

FONTOS ELÉRHETŐSÉGEK
Tourinform Iroda: Badacsony, Park u. 6. Tel./Fax: 87/431-046
Griff Gyógyszertár: Badacsonytomaj, Hősök tere 5.Tel.: 87/ 471-012
Háziorvosi ellátás: Badacsonytomaj, Kert u. 32. Tel.: 87/471-123,
Ügyelet: Tapolca Kórház Tel.: 87/411-655
Rendőrség: 87/464-250; 87/412-322
Szolgálatot teljesítő rendőr: 06-30-600-4615

Előfoglalási akció

2024' NYÁR

Foglalja le nyári szállását április 25-ig a TAVALYI ÁRON!

(FONTOS! Előfoglalási akciónk április 25-ig tart, utána már csak az emelt 2024-es árakon tud majd foglalni!)

This will close in 15 seconds